FunFit (*)

(*) Op te starten bij voldoende belangstelling

Wil je vet verbranden? Lekker buiten trainen in de natuur? Jezelf 100% geven? En dit alles terwijl je professioneel wordt begeleid? Wacht dan niet langer en doe mee met Funfit!

Wat is Funfit?

FunFit is de ideale work-out voor jong en oud waarbij er wordt gewerkt aan o.a. het uithoudingsvermogen. kracht. lenigheid. snelheid en doorzettingsvermogen. Tijdens het sporten ben je altijd in groepsverband bezig met een intensieve fullbody work-out. Hieronder volgt een kleine greep uit het geen je kunt verwachten van de trainingen:

  • Hardlopen (i.c.m. verschillende spierversterkende oefeningen zoals opdrukken.
  • Buikspieroefeningen beenspieroefeningen etc.
  • Circuitoefeningen
  • Balans- en stabiliteitsoefeningen
  • Snelheidsoefeningen
  • Fitness oefeningen

Na afloop van de work-out zal je merken dat we het hele lichaam hebben getraind. De trainingen zijn dan ook uitermate geschikt om bijvoorbeeld af te vallen. spieropbouw. Snelheid en uithoudingsvermogen te vergoten. Dit zorgt er weer voor dat jij lekkerder gaat voelen. Je wordt fitter. Sterker. Zelfbewuster en zelfverzekerder.

Wat zijn de voordelen van buiten trainen?

Door dat je buiten traint heb je de mogelijkheid om af te wisselen met verschillende trainingsvormen. Bijna alles wat we buiten tegenkomen is immers wel te gebruiken als oefeningen materiaal. Je kunt het zo gek niet bedenken! Buiten trainen is gezonder dan in de sportschool. Feit is ook dat je lichaam in de buiten lucht extra vitamine D opneemt (vanwege het zonlicht). En je weerstand wordt der ook beter op.

Voor wie is FunFit

FunFit is voor jong en oud voor elke type sporter! Of je nou topsporter bent of een beginnen: FunFit is voor iedereen! Wat FunFit zo leuk maakt is dat jezelf aangeeft wat je niveau is en we van daaruit verder gaan kijken naar wat mogelijk is.

Contributie voor 1 uur

  • Jeugd tot 18 jaar € 24,- per kwartaal.
  • 18 jaar en ouder € 32,- per kwartaal.
  • 50+ heren en vrouwen € 40,- per kwartaal.

De lessen beginnen bij voldoende belangstelling. De bedoeling is dan bijvoorbeeld om 19:00 bijvoorbeeld bij de parkeerplaats van Stormvogels, Zuiderkruisstraat 72 1971 XM IJmuiden. De trainingen gaan bijna onder alle weersomstandigheden door (met uitzondering van onweer en/of ijzel). Regen is dus geen excuus! Meld je hieronder aan als belangstellende en ervaar binnenkort(?) FunFit zelf!

Voor eventuele vragen/ inschrijven kunt u contact opnemen met Sylvester van der Wiele, bereikbaar op 06-20400725.

(17)