H.I.I.T.

HIIT1605Hoge intensiteit interval training is een training die bedoeld is om prestaties te verbeteren, met relatief korte trainingen. HIIT is ‘n trainingsvorm die bevorderlijk is voor het verbranden van vet in een korte intensieve training. Deze training verhoogt het metabolisme, stimuleert de groeihormoonproductie en het vergroot de explosieve kracht. Uiteraard wordt het cardiovasculaire uithoudingsvermogen verbetert.

HIIT1604Een HIIT sessie bestaat uit een warming-up, gevolgd door gemiddeld 4 herhalende sessies. In zo’n sessie vindt er krachttraining, cardiotraining en buikspiertraining plaats. De totale training eindigend met een cooling-down. De hoge intensiteit van deze les zorgt ervoor dat je goed resultaat behaalt. Het aantal herhalingen en de lengte van elk, hangt af van de training.

Opmerkingen!

High Intensity Interval Training (HIIT) is niet voor iedereen.

Heb je veel last van bijv. je gewrichten dan kun je misschien beter kiezen voor een BBBB les of voor een vorm je fit les.

Wil je toch graag meedoen, meldt dit dan bij de instructrice. Zij kan voor 95% van de oefeningen altijd wel een vervangende oefening geven.

Kom lekker meedoen op:

Maandagavond van 19 tot 20 in de Kennemerzaal (achter de Vomar)
HIIT1602HIIT1601HIIT1603

 

 

 

 

 

 

Woensdagavond van 19 tot 20 of van 20 tot 21 uur in de Heerenduinzaal (tegenover het zwembad)
HIIT1606HIIT1608HIIT1607

(27)