Sport & Spel voor (ex-)hartpatiënten (*)

cardiohart

(*) Op te starten bij voldoende belangstelling
Tot voor enkele jaren geleden hadden we enkele uren voor mensen, die na een hartprobleem of anderszins eigenlijk het vertrouwen in hun eigen lichaam min of meer kwijt waren. De uren werden gegeven door ervaren docenten, speciaal getraind in reanimatie en bevielen de deelnemers uitstekend.

Toch liepen deze uren in de loop der jaren terug -eigenlijk door natuurlijk verloop. Veel van de deelnemers hadden namelijk al een respectabele leeftijd bereikt en op een gegeven moment houdt het toch echt wel op en moesten een aantal van hen helaas afhaken. Jongere aanwas bleek niet aanwezig, of wist niet van deze mogelijkheid af.

Ter informatie onze folder: (TIP: Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden deelname aan deze bewegingsuren. Informeer dus bij uw ziektekostenverzekering of deelname ook voor u vergoed wordt!)

Downloaden (PDF, 208KB)

Zijn er weer meer dan 12 belangstellenden, dan kunnen we (indien mogelijk) deze uren weer revitaliseren. Geef u als belangstellende op, dan kunnen wij bij een voldoende aantal aanmeldingen met u contact opnemen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Ik ben geïnteresseerd in een uurtje bewegen voor (ex-)hartpatiënten. Neem a.u.b. als er zich voldoende kandidaten hebben aangemeld ook contact met mij op. Bij voorbaat dank!

Eventuele opmerkingen

 

(19)