Jubileumfoto 2

“Herkent u hen?”
jubileumfoto2
Heeft u ook herinneringen aan de gymnastiekvereniging of haar voorgangers DITO/DOS/TAVENU of OIV, neem dan s.v.p. contact op met de voorzitter Gerard van Broekhuijsen 06-30974608 om deze te digitaliseren voor de jubileumtentoonstelling op de website van de vereniging.
De jubilerende vereniging wil ook graag het komende jaar al diegenen, die ooit lid zijn geweest van harte uitnodigen bij enkele van de gymuren te komen kijken hoe het er tegenwoordig bij ‘hun cluppie’ toegaat. De vereniging hoopt dat het in sommige gevallen tot een hernieuwd lidmaatschap komt. Onderzoek wijst namelijk al jaren uit, dat veel Velsenaren te weinig bewegen. Meer 50-plussers weer aan het bewegen krijgen is daarom één van de jubileumdoelstellingen voor het komende jaar. Ook Velsenaren van 3 tot 93 e.o., die nog niet eerder lid zijn geweest, worden van harte uitgenodigd gratis uit te proberen of een bewegingsuur iets voor hen is. Alle bewegingsuren vindt u op: rkgv-Velsen.nl/locaties-activiteiten-en-lesuren/

(97)

Dit artikel heeft 4 reacties

 1. We kregen een telefonische reactie van mw. De Haan (83) uit IJmuiden, die op de 2e rij 2e van rechts haar hartsvriendin ontdekte. Ze heeft met haar heel veel meegemaakt, alleen gymde ze niet bij onze vereniging.

 2. Goedemorgen
  Heb jullie net een Mail gestuurd,
  Maar op de bovenste rij ,1e van links staat Riena Stoker-Boon en op de rij eronder 1e van links staat Rie Neve.
  Meer herken ik er niet
  Groet Marjan Werner-Niesten

 3. Van Mw. Tinie Kauw-Laurent uit Heerhugowaard ontvingen we de volgende reactie: Toevallig kreeg ik van mijn zuster uit Beverwijk het krantenartikel 85 jaar gymvereniging in handen. Wat leuk om dit te lezen en jezelf op de foto zien staan. Het geeft aanleiding tot een compleet nieuwe pagina met veel aanvullende informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.