Stem op rkgv Velsen! (update!)

Heeft u een rekening bij de Rabobank? Vindt u ons doel uw steun waard? Bent u ook lid van de Rabobank of wilt u dat GRATIS worden?
Dan kunt u meehelpen bij het ophogen van het sponsorbedrag, dat de Rabobank aan onze vereniging zal uitkeren na het sluiten van de stemperiode van 27 september t/m 4 oktober!
Stem met de stemknop, die u in een van uw mails heeft gekregen de maximale 2 stemmen uit op de rkgv-Velsen en de overige stemmen op andere doelen.
Haast is geboden als u wel een Raborekening heeft maar nog geen lid bent! Het kost de Rabobank tenminste 2 werkdagen om uw inschrijving als lid in orde te brengen, dus de stemperiode sluit al snel!

De Rabobank IJmond had voorgaande jaren een sponsor fietstocht voor verenigingen. Hiermee kon iedere deelnemende vereniging een aardig sponsorbedrag bij elkaar fietsen.

Er is nu een nieuwe directeur en een nieuwe sponsoractie!

https://www.rabo-clubsupport.nl/ijmond/stemmen/details/44787-gymnastiekver-rkgv-velsen

Onze leden en andere Velsenaren, die óók (gratis) lid zijn van de Rabobank! kunnen met de hen toegezonden stemcode 5 stemmen uitbrengen op Velsense/IJmondse verenigingen van 27-9 t/m 4 -10 2019. (Max. 2 op ons). Ieder RABObank-lid krijgt een stemcode.

Ik heb me inmiddels als lid opgegeven en ontvang mijn stemcode binnen twee werkdagen! (voorzitter, Pffff….)

Deze nieuwe directeur slaat dus 2 vliegen in een klap: Hij hoeft geen sponsorfietstocht te organiseren en… hij scoort voor zijn bank nieuwe leden!

(18)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.